Bel ons direct

We zijn nu bereikbaar!

Beoordeling

Klanten beoordelen ons met een 4.5!

Afvoer verstopping ontstoppen

Voor ieder soort afvoer verstopping, kunt u bij Nonstoppingsdienst terecht. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Met spoed uw verstopte afvoer ontstoppen? Of wanneer het u het beste uitkomt!

Uw wastafel ontstoppen tegen een vaste prijs zonder verrasingen achteraf? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plekke!

Als wij u wastafel ontstoppen doen wij dat vakkundig zodat u er zeker van bent dat de verstopping daadwerkelijk is opgelost.

Een wastafel ontstoppen is noodzakelijk als er een verstopping is ontstaan door vet, zeepresten, tandpastaresten, vuil, haren of make-up (poeder of vloeibaar).

Als wij uw wastafel komen ontstoppen analyseren wij wat ook de oorzaak van de wastafel verstopping is, voeren daarna onze werkzaamheden uit en gaan pas weg als uw wastafel / wasbak ontstopt is.

Maar voordat wij weg gaan controleren wij ook nog of er, los van de verstopping in uw wastafel / wasbak, nog andere oorzaken zijn van een verstopt of slecht doorlopende wastafel en geven wij u advies over wat u hieraan kunt doen.

No cure no pay!
Geen extra voorrijkosten, meter of machine prijzen!
Geen extra weekend tarief!
2 weken garantie
De ontstopper in de regio belt altijd even, voor aankomst!

Wasmachine afvoer ontstoppen

Uw wasmachine afvoer ontstoppen? Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar en zijn altijd snel ter plekke!

Als wij uw wasmachine ontstoppen doen wij dat tegen een vast tarief dus geen verrassingen achteraf.

Een wasmachine ontstoppen is noodzakelijk als er een verstopping is ontstaan. Omdat we tegenwoordig vaak wassen op een lage watertemperatuur (goed voor het milieu). Maar eens in de 20 wasbeurten raden wij aan om een was op minimaal 60 graden te draaien zodat de zeep- en vuilresten makkelijker kunnen oplossen.

Als wij de afvoer van uw wasmachine komen ontstoppen analyseren wij eerst wat er precies aan de hand is, voeren professioneel onze werkzaamheden uit en wij gaan niet eerder weg voor dat de ontstopping een feit is. Calamiteiten daargelaten.

Hemelwater ontstoppen

Uw hemelwaterafvoer (HWA) oftewel uw regenpijp ontstoppen?

Als wij u hemelwaterafvoer of regenpijp ontstoppen doen wij dat tegen een vast tarief zodat u geen verrassingen achteraf heeft.

De onststopping kan veroorzaakt worden door vuil en of bladeren in de dakgoot, of tussen het gat van de dakgoot en de regenpijp die daarop is aangesloten. Het gevolg hiervan kan zijn dat er water vanuit een overlopende dakgoot langs de muren naar binnen kan dringen. Dit kan in de toekomst voor lastige en moeilijk oplosbare problemen veroorzaken. Een lekkage aan het dak kan kostbare gevolgen hebben. Bel snel voordat het te laat is!

Voor ieder riool probleem, kunt u bij Nonstoppingsdienst terecht. Met moderne riooltechniek is uw probleem snel gevonden!